Tento projekt se mi nelíbí. Nelíbí se mi, že do staré historické zástavby se dává úplně jiný prvek, nedá se říci, že je to vlepenec, protože jednak výškou nekoresponduje s okolní zástavbou, ale značně ji převyšuje, to je vidět na první pohled, ani není třeba mít k dispozici plány. Také je zřejmé,že zde není dodržena uliční čára,která byla vždy městkou částí Prahy 6 požadována,proč není tedy dodržena? Povrch navržené budovy se mi také nelíbí, je skleněný. Měl by být matný, nejlépe štukový povrch, tak jak je to u ostatních tří budov. Pokud se má tímto doplnit Vítězné náměstí, tak by projekt měl navazovat a doplňovat, právě na dnes již historické budovy.
Naopak líbilo by se mi,kdyžby navrhovaná budova, byla jakoby zrcadlovým projektem protější budovy Ministerstva obrany, od které MČ Prahy 6 i M.O. mají plány. Vnitřní členění by mohlo být jiné. Vnější vizuální vjem náměstí by měl působit celistvě, nejlépe tak,aby nebyl patrný časový rozdíl výstavby čtvrté budovy.
Detaily ve štucích pak zase mohou být odlišné.
26. listopadu 2013 16.40
odpovědětRE: 1. cena v soutěži: Architektonický Ateli... (jana mayová)
Tak a jsme v prdeli. Co dál? Demonstrace? Přijde někdo? Ach jo, ten pocit bezmoci je strašný.
Díky všem, kdo se angažují a snaží se o jiné řešení na MČ, dík za váš stres a čas. Nemůžu se ubránit pocitu, že toto vše co se na šestce děje, je relikt po Bémovi a Chalupovi.

Jeden z nových projektů CTR Evropská. V současnosti běží územní řízení. Vzadu oválná budova je administrativní, vpředu bytové domy. Pohled z Evropské, avšak veškěrá dopravní obsluha bude k pramalé radosti místních vedena zevnitř stávající zástavby.
Těsně za ruzyňskou křižovatkou Pražského okruhu, v pruhu sevřeném Evropskou a Leteckou, se chystá výstavba polyfunkčního souboru "CTR Evropská". Místním se výrazně zhorší dopravní situace, obsluha má být vedena dosud klidnými ulicemi.
1. září 2013 0.41
odpovědětRE: RE: RE: Polyfunkční soubor "CTR Evropská" zatíží klidné bydl (Tomáš Adámek)
Dobrý den paní Piskáčková,
bohužel s tím asi už nic neuděláme. "Popularita" kauzy je příliš malá. Zkuste se obrátit na pana Antonína Nechvátala ze strany Zelených na e-mail anechvatal@email.cz pro více informací.
Děkuji,
S pozdravem,
T.Adámek
Dobrý den,
tak to je vážně síla! Jako nestačím se divit! co je to pro Boha za totální nesmysl..! My se tu opravdu už pro samé budovy nehnem,ještě tak ohavné!Sakra, myslí tu někdo na lidi,a hlavně na přírodu! Pro samé peníze lidi přestávají logicky uvažovat! Je mi s toho vážně smutno! Opravdu nechápu,tak toto mohl někdo odsouhlasit!