Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

17. února 2017 12.57 odpovědětRE: RE: RE: RE: : Praha 6 (Jan Procházka)
S Bořislavkou s Vámi nesouhlasím, s Trianglem ano.
Jan Procházka
17. února 2017 12.47 odpovědětRE: RE: RE: : Praha 6 (Jirka Škvor)
Ano, tato výměna názorů k ničemu nevede.

Bořislavka je spíše ostudou obce, že nedokáže definovat územní plán podle potřeb města, ale ohybá ho podle přání developerů, a Triangl potom ostudou stavebního úřadu, že to prošlo.

Žádné moje osobní (zištné) zájmy nehrají žádnou roli v žádné z uveřejněných ani v žádné z neuveřejněných kauz.

Jirka Škvor
17. února 2017 12.17 odpovědětRE: RE: : Praha 6 (Jan Procházka)
Dobrý den, při veškeré úctě,výměna názorů na foru nevede k ničemu pozitivnímu. Míjíme se. Jen k Bořislavce. Stávající stav je ostuda P6 a pořád se nemohu ubránit dojmu
, že i zde hrají osobní zájmy. Proto ten nezájem o již zmíněný, skutečně předimenzovaný Triangl.
Krásný den

Jan Procházka
17. února 2017 11.47 odpovědětRE: : Praha 6 (Jirka Škvor)
Prosím, uveďte, kde vystupujeme jménem občanů P6. Marně se snažím něco takového dohledat ;-)

O Bořislavce články na webu jsou. Pravda, mohly by být další.

Pokud máte současný návrh zástavby Strnada, budeme rádi, když ho mejlem zašlete - díky.

Také přeju krásný den

Jirka Škvor
17. února 2017 11.30 odpovědět: Praha 6 (Jan Procházka)
A to je ten problém, a je jedno, jest-li je IČO, nebo ne. Vystupujete jménem všech občanů Prahy 6. Škoda že jste nezmínil OC Bořislavka. Co se týká Strnadových zahrad, tak současné návrh je lepší než stávající stav.Stejně jako území staré teplárny
Krásný den
Jan Procházka
17. února 2017 7.40 odpovědětRE: RE: RE: Praha 6 (Jirka Škvor)
Také díky za reakci.

Nu, nemyslím, že bychom někoho válcovali - tím, že informujeme? A ani tolik neválcujeme, když - jak píšete dále - nám unikají nejrůznější "Triangly".

Vším se zabývat bohužel nemůžeme, a to z jednoduchého důvodu - nedostává se volný čas.

Poznamenávám, že naše iniciativa není spolek (nemá IČ), ani soused dotčených staveb, a nemůže tedy vstupovat do řízení a tak ani nemůže hatit nějaký blahodárný záměr developera.

Strnad i Bořislavka: zastáváme názor, že dosud navržené bylo/je kapacitně a objemově neadkvátní svému okolí.

S pzdravem
Jirka Škvor
2. února 2017 13.51 odpovědětRE: RE: Praha 6 (Jan Procházka)
Dīk y za reakci. Nicméně jsem přesvědčen, že Vaše iniciativa, válcuje mlčící většinu. S některými Vašimi iniciativami lze souhlasit ( dostavba Vítězného náměstí), jiné naprosto unikly Vašemu zájmu, ačkoliv by si ho zasloužily ( minimálně problematická výstavba Trianglu při ul. Patočkova a Střešovická), a v případě některých dalších projektů je Vaše iniciativa minimálně řečeno problematická a jejich neřešení je na škodu obyvatel Prahy 6. Namátkou lze jmenovat Strnadovy zahrady, nebo OC Bořislavka.

S pozdravem

Jan Procházka
1. února 2017 7.12 odpovědětRE: Praha 6 (Jirka Škvor)
Vážený pane Procházko,

ve "sloganu" naší iniciativy narážíte na slovo "každý". Nezlobte se, ale v daném kontextu jednoznačně znamená "kdokoliv".

Inicitaiva vznikla v situaci, kdy nebylo možné najít přesné inforamce o důležitých věcech na stránkách MČ Praha 6, toto se dodnes příliš nezlepšilo. Proto se snažíme informovat, neprosazujeme své názory.

Za polemiku vám děkujeme, neboť budeme-li parafrázovat vámi kritizovaný výrok, vítáme i účast a kritiku každého, komu není prostředí, ve kterém žije, lhostejné.

Jirka Škvor
24. ledna 2017 8.12 odpovědětPraha 6 (Jan Procházka)
Dobrý den, začínají si aktivisté OI že už i mlčící většině se začíná "zajídat" prosazování názorů hlasité menšiny většinou proti vůli většiny? Je to vidět nejen z příspěvků i zde na fóru, ale už i na dotazech obyvatel na stránkách Prahy 6. Zde je odkaz. www.praha6.cz

Prosím, uvědomte si, že nejste jediní kdo v Praze 6 bydlí a myslet si že kdo Vás nepodporuje nemá zájem na prostředí ve kterém žije, je vysoce arogantní. Tak přesně arogantně vyzní Váš slogan : Dění na Praze 6 však budeme přesto nadále pozorně sledovat. Rádi přijmeme jakékoli příspěvky, názory a připomínky. Uvítáme účast a podporu každého, komu není prostředí, ve kterém žije, lhostejné.......
Díky
Procházka