Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

22. června 2015 9.50 odpovědětRE: V současné době je vydáno územní rozhodn... (Elena Dobiášová)
„Kdokoli vstoupí do prostoru, kde se vystavuje hodnocení širší veřejnosti, riskuje, že bude pomyslně popliván, a to i za to, co nikdy neřekl. Vlastně především za to.“, míní Erich Tabery v editorialu posledního čísla Respektu. Nevím, je-li tomu tak všude, ale v českém prostoru tomu tak zpravidla bývá, stačí nahlédnout do historie. Je na čase s tím něco dělat. Takže děkuju autorům / autorovi webu Praha 6 ztrácí tvář za dlouholeté, systematické, nezištné, objektivní a (nejen) časově velmi náročné mapování problematických stavebních záměrů i za poskytování informací o dění na Praze 6. Zároveň lituju, že pan Pokorný svými subjektivními závěry šiří veřejnou sférou negativní vlny. To je to poslední, co potřebujeme, chceme-li, aby Praha 6 definitivně neztratila svou přívětivou tvář.
15. června 2015 21.04 odpovědětRE: RE: V současné době je vydáno územní rozhodn... (Jirka)
Ahoj Michaeli,

jo, nezdá rozumné řešit chodníky 2. etapy bez rozřešení etapy 1. Na otázku "Proč nové vedení radnice nechalo takové ÚR vydat" je třeba hledat odpověď na MČ, nikoliv na P6 ztrácí. P6 ztrácí se může jen domnívat.

P6 ztrácí tvář, pokud jí vyjde čas, zareaguje po chystané schůzce na téma parku, která bude ve čtvrtek. Víc moc nemůže, neboť nemá IČO a nemůže tak vstupovat do správních řízení. Tvoje o.s. Pro Hanspaulku tak jistě učiní a proti ÚR se odvolá.

Jinak obdivuju, že se vždy dokážeš zeptat všech občanů, co si přejí a co si nepřejí ;-)

S hlásnou troubou SZ jde zřejmě o nějaký omyl, neboť iniciativa nespolupracuje se SZ, ale, a to úzce - se Zednáři, Ilumináty, NWO a CIA. Hah!

Jirka Škvor
15. června 2015 7.34 odpovědětRE: V současné době je vydáno územní rozhodn... (Michael Pokorný)
....ale třetina takto připojeného cípu je vydlážděná žulovými kostkami a dlážděné cesty jsou připraveny svým vedením pro napojení na cesty z I.etapy (?). To ale nikdo z občanů nechce! Proč tedy nové vedení radnice nechalo takové, zcela nesmyslné územní rozhodnutí vůbec vydat. Připojení a ozelenění je jistě chvályhodné, ale hned vydláždění 1/3 takto získané plochy zeleně, chodníky kolem a cesty, které navazují na cesty neexistující a na cesty a chodníky, které si nikdo z občanů nepřeje nebudí zrovna důvěru v toto nové vedení radnice. Jak na to bude reagovat infopraha6ztracitvar, které je poslední dobou spíše "hlásnou troubou" strany zelených než nezávislou iniciatiovou.
15. června 2015 7.34 přidat komentář V současné době je vydáno územní rozhodn... (obrázek)
V současné době je vydáno územní rozhodnutí pro "etapu II" rekonstrukce parku - jedná se o připojení a ozelenění ostrůvku v jeho východním cípu.
Související článek:
Co dál s parkem Cardénase (Interbrigády)? Přijďte na veřejné projednání!