Praha 6 ztrácí tvář

Fórum - podle data

21. ledna 2014 20.29 odpovědětRE: RE: Sladovna v Podbabě? Namísto repliky panelák s drátěnými (Jirka)
Pane Jane, dnes už na billbordu vizualizace nevisí, je stržená. Pokud byste foto měl, prosím, zašlete. Zvláště povážlivé je označení "možné řešení" - zdá se, že se staví a nikdo neví co! A stavební úřed nepřekvapivě nekoná...
19. listopadu 2013 0.57 odpovědětRE: Sladovna v Podbabě? Namísto repliky panelák s drátěnými rour (Jan M)
Dobrý den,
na místě Sladoven a stavby od poloviny listopadu 2013 veřejně umístěn billboard z vizualizací, která je označena jako "možné řešení". Ale jedná se o veřejně přístupnou lokalitu, takže se domnívám, že nic nebrání tomu billboard vyfotografovat a umístit sem místo zakázaných fotografií.

Držím palce!
9. září 2013 15.20 odpovědětRE: RE: Sladovna v Podbabě? Namísto repliky panelák s drátěnými (Jirka Ch.)
úplně nejunikátnější projekt jsou lavičky pro bezdomovce na kterých se nedá ani sedět v papírenské ulici... viz odkaz níže.
www.mapy.cz
9. září 2013 15.16 odpovědětRE: Sladovna v Podbabě? Namísto repliky panelák s drátěnými rour (Jirka Ch.)
Bydlíme na Heinemannove a to co se kolem děje je opravdu pozastavení hodné... počínaje kauflandem, který měl být původně sportovní centrum, vedle něj začínající další stavbou absence jakýchkoli laviček či hřiště v rezidenci Podbaba... nechápu schválení celého projektu a jeho okolí stavebním úřadem a odborem výstavby v místech, kde by měli žít převážně mladí lidé i s dětmi...
úřad městké části Praha 6 je z mého pohledu jedno velké zkorumpované doupě... s podporou magistrátu který se už nedá nazvat ani zkorumpovaným.
15. srpna 2013 10.25 přidat komentář Sladovna v Podbabě? Namísto repliky panelák s drátěnými rourami. Radnice? Zatím nic. (článek)
Po několikaletém klidu se rozjíždí výstavba další etapy bydlení v Podbabě na místě někdejší sladovny. Etapa poslední, neb více se už opravdu na dotčené a již přehuštěné území nevejde.
15. srpna 2013 10.25 odpovědětRE: Sladovna v Podbabě? Namísto repliky panelák s drátěnými rour (Martin Sedláček)
co dodat, je mi smutno a aby toho nebylo malo,
praha6 mi poslala:

"Usnesení: Podjatost: "Polyfunkční budova - Vítězné náměstí - Praha 6""



krasne slunickove leto - Martin